Σακελλαρίδης για παρέμβαση Τσίπρα: “Ζητά εκ νέου εκλογές – Βλέπει το ίδιο πρόβλημα με όλους μας”

 Σακελλαρίδης για παρέμβαση Τσίπρα: “Ζητά εκ νέου εκλογές – Βλέπει το ίδιο πρόβλημα με όλους μας”

Στην ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο παρά ένα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική με την Νέα Αριστερά. Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε: «Με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκ νέου εκλογές και βλέπει το ίδιο πρόβλημα με όλους μας».

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα, είπε πως είναι απολύτως συνειδητή η επιλογή για επιστροφή στο πολιτικό του σπίτι, όπως και η ένταξή του στη Νέα Αριστερά. «Μία κίνηση που την κάνω με περηφάνεια, μια κίνηση που την κάνω γιατί την πιστεύω βαθιά» υπογράμμισε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει τον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό του σπίτι είπε: «Δεν σημαίνει ότι ένα κόμμα είναι το πολιτικό σου σπίτι επειδή είναι brand name, έχει να κάνει με πολιτικές απόψεις και την αξιοπιστία των ανθρώπων που το αποτελούν».

Σχετικά Άρθρα