Καταγγελία Βασιλειάδη: Δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί λόγω bullying από συνεργάτες του Κασελάκη

 Καταγγελία Βασιλειάδη: Δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί λόγω bullying από συνεργάτες του Κασελάκη

Ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπολάκη στο iefimerida.gr κατά τη θυελλώδη επαναληπτική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης φέρεται να δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί καταγγέλλοντας bullying από συνεργάτες του κ. Κασσελάκη. Με αφορμή τη συζήτηση που είχε ανοίξει στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο, ο κ. Βασιλειάδης, λογοδοτώντας στα μέλη, αποκάλυψε ενώπιον του κ. Κασσελάκη ότι «ζήτησα να μάθω για το ερωτηματολόγιο και οι τεχνικοί μού είπαν ότι έχουν εντολή να μην σε ενημερώσουμε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το γεγονός αυτό είναι δηλωτικό του ότι ο κ. Κασσελάκης και ένας στενός κύκλος ανθρώπων έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον isyriza, με κάποιους να κρατούν τα ηλεκτρονικά κλειδιά του κρατώντας τον υπό τον πλήρη έλεγχό τους. Την πατρότητα του isyriza ωστόσο την έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε περάσει διά πυρός και σιδήρου στο Συνέδριο τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε αυτός να ανοιχτεί στα μέλη του κόμματος θεσμοθετώντας στο κόμμα και τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα.

Εντωμεταξύ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με πρωινή ανάρτηση κάλεσε στο Συνέδριο τους πολίτες, μη συνέδρους, που το θέλουν, να παραστούν το απόγευμα στην ομιλία του. Η εκλογή των συνέδρων έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια διαδικασία στην οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλειψαν οργανώσεις -ακόμα και στην Αθήνα- όπου σύνεδροι εξελέγησαν χωρίς ψηφοφορία, καθώς οι υποψηφιότητες ήταν λιγότερες από τις εκλόγιμες θέσεις, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις οργανώσεων υπήρξε απλώς κάποια συμφωνία για το ποιοι θα πάνε στο Συνέδριο και δεν στήθηκαν κάλπες, δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση απροθυμίας συμμετοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή σήμερα του Στέφανου Κασσελάκη να ανοίξει στο κοινό το Συνέδριο δεν είναι τυχαία, την ώρα που ασκείται κριτική για οργανωτική κατάρρευση και συζητείται έντονα στο εσωτερικό του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα