Γ. Τσίπρας: Μονομαχία στο Ελ Πάσο η διένεξη Κασσελάκη με Τεμπονέρα

 Γ. Τσίπρας: Μονομαχία στο Ελ Πάσο η διένεξη Κασσελάκη με Τεμπονέρα

Αρχίζουν το απόγευμα οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των εσωκομματικών αναταράξεων που κορυφώθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία. Όλοι μαζί αρχίζουμε την προοδευτική αντεπίθεση αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

«ΟΑλέξης Τσίπρας πρέπει να είναι παρών στο Συνέδριο και να πει τη γνώμη του», δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα,  ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιώργος Τσίπρας.«Αν απουσιάσει,  θα είναι εκκωφαντική η απουσία του, αν απουσιάσει. Είναι το πρώτο συνέδριο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, νομίζω ότι έχει υποχρέωση να είναι παρών», ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας. 

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, «έχει κρατήσει μια υποδειγματικά ουδέτερη στάση, τώρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι παρών στο Συνέδριο, πρέπει να πει τη γνώμη του, για ό,τι νομίζει αυτός, να πει τη γνώμη του».

Χαρακτήρισε, παράλληλα, την κόντρα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Διονύση Τεμπονέρα,  “μονομαχία στο El Paso”.

Σχετικά Άρθρα