Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»

 Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας! Η εντολή δόθηκε για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών καθώς ούτε η μητέρα τους αλλά ούτε και ο 45χρονος αναφέρουν το οτιδήποτε αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία!

Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών

Το μυστήριο με την εγκυμοσύνη της 22χρονης

Τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά 6 και 13 ετών, η 22χρονη με το βρέφος της και η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι είχαν προλάβει να εξαφανιστούν κατά την αστυνομική επιχείρηση. Τα παιδιά βρέθηκαν τελικά και «ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», όπως ανέφερε στο MEGA, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί η πατρότητα, με τις Αρχές να φέρονται προβληματισμένες για την εγκυμοσύνη της 22χρονης κόρης, κι ενώ φουντώνουν οι φήμες περί αιμομιξίας.

Η νονά ενός εκ των παιδιών της οικογένειας μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση σε αυτό το θέμα:

«Η κόρη του η μεγάλη, η κοπέλα που έχει το μωρό, είναι κόρη από τον πρώτο του γάμο. Ξέρω ότι για ένα διάστημα ήταν ερωτευμένη με ένα παλικάρι. Μετά μάλλον τα χάλασαν, αυτή δεν ήθελε να το ρίξει κι αν κρίνω από τα μυαλά του Μανώλη, δεν θα της είπε «ρίχτο», αλλά “έλα να το μεγαλώσουμε όλοι μαζί”».

Η ίδια δήλωσε πως ο 45χρονος πατέρας θέλησε να δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο, τονίζοντας στους συγγενείς του πως δεν επιθυμούσε να του παρέχουν υλικά αγαθά.

«Ο Μάνος από μικρός ήθελε οικογένεια. Του είχε λείψει και ο θείος, η μητέρα μου και οι συγγενείς έτρεχαν, αγόραζαν πράγματα, αλλά αυτός δεν ήθελε παπούτσια και ρούχα. Είδατε τι λέει πάνω στην οργή του, «εγώ δεν είμαι ζητιάνος» και δημιούργησε ένα δικό του κόσμο. Ένα κόσμο που λέει ότι “εγώ, έστω με τη γυναίκα και τα 10 παιδιά μου κι όποιο γαμπρό και νύφη έχει τις ίδιες απόψεις, θα χτίσουμε μία κοινωνία από την αρχή”», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα