Δημοσκόπηση Opinion Poll για Κεντροαριστερά: 62,4% λέει “ΝΑΙ” σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέας Αριστεράς

 Δημοσκόπηση Opinion Poll για Κεντροαριστερά: 62,4% λέει “ΝΑΙ” σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέας Αριστεράς

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν τα ευρήματα του Β’ μέρους της δημοσκόπησης της Opinion Poll για λογαριασμό του Action 24, για την Κεντροαριστερά. Ξεχωρίζει το ηχηρό “ΝΑΙ” των πολιτών στο ερώτημα “Πώς θα βλέπατε την συνεργασία δυνάμεων της Κεντροαριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά);” με το ποσοστό αποδοχής να αγγίζει το 80% (62,4% απαντά καθαρά “ΝΑΙ” και 18,1% “ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ”).

Επίσης, στην δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action 24, καταγράφεται μια αρνητική τάση ως προς την αντιπολιτευτική πολιτική που ακολουθούν (κυρίως) ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα ποιος είναι ο «βαθμός ικανοποίησης από την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ», 74% των ερωτηθέντων απαντούν «καθόλου», 16,1% «λίγο», 5,8% «αρκετά» και μόλις 1,6% «πολύ» (2,5% είπαν ΔΞ/ΔΑ). Στο ίδιο ερώτημα, ειδικά σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, 48% απαντά «καθόλου» και 29,1% «λίγο».

karta-syriza.jpg

Στο ερώτημα ποιος είναι ο «βαθμός ικανοποίησης από την αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ» το 62,6% απαντά «καθόλου», 26,1% «λίγο», 5,9% «αρκετά», 2,6% «πολύ» και 2,8% ΔΞ/ΔΑ. Στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, στο ίδιο ερώτημα απαντούν: 27,6% «καθόλου», 52% «λίγο», 12,2% «αρκετά», 6,1% «πολύ» και 2% ΔΞ/ΔΑ.

karta-pasok.jpg

Ένα μεγάλο ποσοστό (68,3%) εμφανίζεται «καθόλου» ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας ενώ ένα 62,4% απαντά ότι χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών για τους γονείς ανηλίκων που ασκούν βία.

Αναλυτικά τα ευρήματα δημοσκόπησης:

Σχετικά Άρθρα