Κορινθία:Δεν βρέθηκαν στην σπηλιά τα παιδιά και η μητέρα -Προσήχθη ο πατέρας

 Κορινθία:Δεν βρέθηκαν στην σπηλιά τα παιδιά και η μητέρα -Προσήχθη ο πατέρας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους παλαιοχριστιανούς στην Κορινθία αφού από την επέμβαση της ΕΛΑΣ το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, φαίνεται πως η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά που βρίσκονται στην κοινότητα δεν εντοπίστηκαν στο σημείο.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ ο άνδρας που εμφανίστηκε χθες στους τηλεοπτικούς σταθμούς φέρεται να είπε στην αστυνομία πως τα παιδιά είναι σε ασφαλές σημείο.

Την ίδια στιγμή κατά τις έρευνες αντέδρασε βίαια ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας με αποτέλεσμα να προσαχθεί από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ που βρίσκονται εκεί.

Ο πατέρας της οικογένειας

Με τον 45χρονο είχε μείνει μόνο ο 15χρονος γιος του και η 25χρονη κόρη του η οποία δεν ζει στο σημείο αλλά ακολουθεί συμβατικό τρόπο ζωής στην Άρτα. Υπενθυμίζεται πως η 25χρονη είναι η γυναίκα στην οποία μεταφέρθηκαν αρχικά τα παιδιά όταν απομακρύνθηκαν μετά από εισαγγελική εντολή, ωστόσο δύο ώρες μετά επέστρεψαν στις σπηλιές στην Κορινθία. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο ουδείς εξ αυτών αποκάλυψε πού βρίσκονται τα παιδιά.

Πλέον η προσοχή της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώνεται στο να εντοπιστούν τα ανήλικα παιδιά και η γυναίκα, τους οποίους αναζητούν.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως μετά την εισαγγελική παρέμβαση για απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών των αυτοαποκαλούμενων παλαιοχριστιανών από το λαγούμι και την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας χθες, νωρίς το πρωί της Κυριακής (18.02.24) ξεκίνησε στην περιοχή, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αστυνομική επιχείρηση.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επέμβαση της αστυνομίας έγινε συνοδεία εισαγγελέα και κοινωνικού λειτουργού.

Σχετικά Άρθρα