“Μιλά” το κινητό της 14χρονης στο Ρέθυμνο – Περισσότεροι από 12 οι εμπλεκόμενοι

 “Μιλά” το κινητό της 14χρονης στο Ρέθυμνο – Περισσότεροι από 12 οι εμπλεκόμενοι

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 14χρονης στο Ρέθυμνο. Το κινητό της ανήλικης, την ίδια ώρα, έχει αρχίσει και «μιλάει».

Ειδικότερα, από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι στην υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού δεν εμπλέκονται μόνο οι 12 κατηγορούμενοι, για τους οποίους υπάρχει ήδη δικογραφία.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς ακόμα άνδρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με την 14χρονη.

Έρευνες για άλλα πρόσωπα

Ο προφυλακισμένος 38χρονος της δικογραφίας κατηγορείται μόνο για βιασμό και όχι μαστροπεία, άρα οι έρευνες της αστυνομίας για αυτό το κακούργημα στρέφονται σε άλλο ή άλλα πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, από την έρευνα της ΕΛΑΣ και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας, προκύπτει ότι κανείς δεν γνώριζε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε για δύο χρόνια η 14χρονη κοπέλα.

Μάλιστα, ο αυτόχειρας πατέρας του κοριτσιού, σε σημείωμα που άφησε, έγραφε: «Δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου».

Τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν νέες εξελίξεις, καθώς αναμένεται οι υπόλοιποι 11 εκ των 12 αντρών που κατηγορούνται για ασέλγεια στη 14χρονη να περάσουν την πόρτα των δικαστικών Αρχών για να απολογηθούν.

Τι είπε ένας από τους 12 εμπλεκόμενους

Ένας από τους 12 κατηγορούμενους, που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ισχυρίζεται ότι «έβγαιναν» για λίγο καιρό με το ανήλικο θύμα και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος είπε:

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. 

Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω».

Σχετικά Άρθρα