Κάρολος: Επιστρέφει στην Βρετανία ο Χάρι -Το έκτακτο δελτίο BBC για τον καρκίνο

 Κάρολος: Επιστρέφει στην Βρετανία ο Χάρι -Το έκτακτο δελτίο BBC για τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε τη Δευτέρα με τον βασιλιά Κάρολο για τη διάγνωση με καρκίνο και θα ταξιδέψει στη Βρετανία για να τον δει τις επόμενες ημέρες, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του. Ο Χάρι ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ με την οικογένεια του έχοντας πάρει αποστάσεις από την βασιλική οικογένεια.

Ο βασιλιάς ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του, ανέφερε ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει τι είδους καρκίνο έχει ο 75χρονος μονάρχης.

Το έκτακτο δελτίο του BBC για τη διάγνωση με καρκίνο

Τα Μέσα της Βρετανίας μετέδωσαν με έκτακτο την είδηση για τον Βασιλιά Κάρολο, ενώ πολλοί Βρετανοί είναι σοκαρισμένοι.

Στο έκτακτο δελτίο του το BBC μετέδωσε πως η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, που έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον βασιλιά και την οικογένεια», συμπλήρωσε».

Όπως αναφέρθηκε ο Γουίλιαμ θα αναλάβει κάποια από τα καθήκοντά του και η Καμίλα κάποια άλλα.

«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο», γράφει με κεφαλαία η Daily Mail, ενώ και άλλα βρετανικά sites έχουν τα κεντρικό θέμα την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Ο Ρίσι Σούνακ του ευχήθηκε περαστικά, σύμφωνα με την Telegraph

Υπενθυμίζεται πως o βασιλιάς Κάρολος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο είχε υποβλήθηκε σε επέμβαση για υπερτροφία προστάτη. Ωστόσο τώρα ανακοινώθηκε πως πάσχει από καρκίνο, όχι όμως του προστάτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Βασιλιάς Κάρολος «ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό». 

Σχετικά Άρθρα