Μαρινάκης σε αγρότες: Δεν θα έχουμε άλλα μέτρα, αυτές είναι οι δημοσιονομικές μας αντοχές

 Μαρινάκης σε αγρότες: Δεν θα έχουμε άλλα μέτρα, αυτές είναι οι δημοσιονομικές μας αντοχές

«Δεν υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε κάτι που δεν μπορούμε. Δεν θα έχουμε άλλα μέτρα, αυτές είναι οι δημοσιονομικές μας αντοχές», επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με τα συλλαλητήρια των αγροτών, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Ακόμη, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτή η κυβέρνηση πορεύεται έχοντας μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Όταν υπάρχουν λάθη, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται. Σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να λέμε την αλήθεια.

Υπήρξε μία σειρά από –διαχρονικά, τα οποία εντάθηκαν μετά τον Daniel– αιτήματα από τους αγρότες, ήλθε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, υπενθύμισε την πολιτική που εφαρμόζεται από την πρώτη στιγμή και βέβαια, ανακοίνωσε κάποιες παρεμβάσεις αναφορικά με το ρεύμα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο, τις αποζημιώσεις και τους διακανονισμούς για τους οποίους μίλησε ο (σ.σ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας) κ. Σκυλακάκης», μιλώντας στο OPEN.

Σχετικά με τον «καλπάζοντα» πληθωρισμό, ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε πως «το πρόβλημα της ανόδου των τιμών είναι ευρωπαϊκό. Υπάρχουν δύο βασικοί πυλώνες: Τα μέτρα της κυβέρνησης για αύξηση του εισοδήματος των πολιτών και οι έλεγχοι.

Η αισχροκέρδεια δεν “γεννήθηκε” με τον πληθωρισμό. Το ύψος των προστίμων που επιβάλλονται, είναι πολλαπλάσιο του ποσού της παραβατικής συμπεριφοράς».

Σχετικά Άρθρα