Πάτρα: Υδραυλικός στο νοσοκομείο μετά από επίθεση κουκουλοφόρων – Το ραντεβού και η ενέδρα

 Πάτρα: Υδραυλικός στο νοσοκομείο μετά από επίθεση κουκουλοφόρων – Το ραντεβού και η ενέδρα

Ο νεαρός υδραυλικός τραυματίστηκε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια μιας μαφιόζικης επίθεσης από τρεις άντρες που παραμένουν ασύλληπτοι.

Οι κουκουλοφόροι του έκλεισαν ραντεβού, δήθεν για μια βλάβη που είχε παρουσιαστεί και όπως κατέθεσε το θύμα, τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Με το που τον είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο της εταιρείας που εργάζεται, του επιτέθηκαν και τον άφησαν στον δρόμο να αιμορραγεί. Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους δράστες της επίθεσης να κρύβονται.

Το χτύπημα στην Πάτρα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου, στην οδό Μολάων 7 και Πέντε Πηγαδίων, με θύμα έναν υδραυλικό. Δράστες τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι προφανώς είχαν στήσει παγίδα στον εργαζόμενο, για άγνωστο λόγο. Τον είχαν ειδοποιήσει να πάει στο συγκεκριμένο σημείο για επιδόρθωση βλάβης και ο άτυχος υδραυλικός έφτασε στην ώρα του. 

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, του επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι. Αρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να αιμορραγεί. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό του 1ου Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» οι κουκουλοφόροι χτύπησαν αρκετά τον υδραυλικό με κλωτσιές και μπουνιές ακόμη και στο κεφάλι, ενώ ο βοηθός του, ένας νεαρός Αλβανικής καταγωγής δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι τρεις κουκουλοφόροι μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκαν προς την οδό Κεφαλληνίας. Αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να τους βρουν.

Δεν αποκλείεται να είχαν «προηγούμενα» με τον υδραυλικό, εκτός και αν είναι άλλος ο λόγος τον οποίον διερευνά η Αστυνομια. Παραμένει άγνωστο αν το θύμα έκανε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ή κατά παντός υπευθύνου, ή αν προτίμησε να «σιωπήσει» φοβούμενος τα χειρότερα!

Σχετικά Άρθρα