Λιάγκας: Γνωστός πολιτικός και μεγάλος τραγουδιστής καταστράφηκαν από τον τζόγο

 Λιάγκας: Γνωστός πολιτικός και μεγάλος τραγουδιστής καταστράφηκαν από τον τζόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή του για τον Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για τον «Άλλον Άνθρωπο».

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μίλησε για μια προσωπική του εμπειρία κατά την οποία έμαθε κάποια γνωστά ονόματα που έχουν καταστραφεί από τον τζόγο, στο καφέ που πηγαίνει κάθε πρωί.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα.

Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικά Άρθρα