Καλαμάτα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο έξω από σχολείο- Συνελήφθησαν 4

 Καλαμάτα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο έξω από σχολείο- Συνελήφθησαν 4

Μετά από μήνυση που κατέθεσε ανήλικος μαζί με τον πατέρα του στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για ξυλοδαρμό σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων, έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας, όταν οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, φέρονται να «πείραζαν» έναν άλλο μαθητή του σχολείου και ο 16χρονος επενέβη για να τους ζητήσει τον λόγο, με αποτέλεσμα οι τέσσερις να του επιτεθούν.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι συνέδραμε και εξωσχολικός μεγαλύτερος ηλικιακά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους νεαρούς Ρομά που εμπλέκονται στο επεισόδιο, που είναι όλοι μαθητές του γυμνασίου Θουρίας. Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 14χρονο, έναν 16χρονο και δυο 15χρονους.

Επίσης συνελήφθησαν δυο μητέρες, 36 και 41 ετών, αντίστοιχα, για παραμέληση εποπτείας τους.

Ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Οι γονείς των μαθητών είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι και ζητούν από τις διοικήσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου να λάβουν μέτρα για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα