Έμμεση επιβεβαίωση από Γεροβασίλη για το “επεισόδιο” Κασσελάκη-Πολάκη: “Θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρουν” (vid)

 Έμμεση επιβεβαίωση από Γεροβασίλη για το “επεισόδιο” Κασσελάκη-Πολάκη: “Θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρουν” (vid)

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο Action24 (στην “Επόμενη Μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο), ερωτηθείσα σχετικά με τις πληροφορίες για το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Χανίων και αν υπάρχει διαφωνία, απάντησε: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο συνιστά πρόβλημα, παραδέχθηκε: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι, είναι θέμα, αλλά είναι μια συνήθης διαδικασία και στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα ζητήματα, έτσι είναι τα κόμματα».

Σχετικά με την παρέμβαση του Νίκου Παππά, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εικόνα αξιόπιστης εναλλακτικής, μην κοροϊδευόμαστε» και πως στις ευρωεκλογές θα κριθούν όλοι και η ηγεσία, η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι αυτά δεν συνιστούν πρόβλημα, για να προσθέσει με νόημα: «Δεν είπε τίποτε άλλο από την πραγματικότητα».

Ερωτηθείσα εάν συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του κ. Παππά, απάντησε: «Ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αφήγημα ώστε να φτάσουν στην κοινωνία, βεβαίως», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως και τα δύο σχέδια που παρουσιάστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα να βγουν προς τα έξω και χρήζουν περαιτέρω προετοιμασίας.

Σχετικά Άρθρα