ΕΛΑΣ: Απαγόρευση συγκεντρώσεων το ΣΚ στην Αθήνα

 ΕΛΑΣ: Απαγόρευση συγκεντρώσεων το ΣΚ στην Αθήνα

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις το Σαββατοκύριακο (03-04/02/2024) στην Αθήνα όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ λόγω συγκεντρώσεων μελών της Χρυσής Αυγής και ομάδων του χώρου της Αριστεράς. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00’ της 3-2-2024 έως 06:00’ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Όθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων».

Να σημειωθεί πως αύριο Σάββατο (03/02/2024) μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση για τα Ίμια, ενώ ομάδες του χώρου της Αριστεράς έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 14:00 και 17:00 το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα