Τέμπη/Γενιδούνιας:Δημοσίευσε email που ζητούσε να καταθέσει στην Επιτροπή Γεραπετρίτη

 Τέμπη/Γενιδούνιας:Δημοσίευσε email που ζητούσε να καταθέσει στην Επιτροπή Γεραπετρίτη

Την απάντησή του στα όσα ακούστηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την τραγωδία των Τεμπών έδωσε, προσκομίζοντας και στοιχεία, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδούνιας. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Γενιδούνιας δίνει στη δημοσιότητα το mail με το οποίο ζητούσε να καταθέσει στην Επιτροπή Γεραπετρίτη για τη διερεύνηση των συνθηκών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«”Τον Γενιδούνια τον είχανε στον πρώτο κατάλογο μαρτύρων αλλά δεν ήρθε να καταθέσει (στην Επιτροπή Γεραπετρίτη)” ειπώθηκε χτες, με σαφές υπονοούμενο ότι αρνήθηκα, επειδή “ίσως θεωρούσα την επιτροπή ανυπόληπτη”» σημειώνει με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών και δημοσιεύει το e-mail που έλαβε η Επιτροπή Γεραπετρίτη στις 20/3/23 με το οποίο ζητούσε ο ίδιος να καταθέσει.

«Και ζήτησα να καταθέσω και έγραψα ότι θα καταθέσω επιπλέον έγγραφα αλλά δεν με καλέσανε ούτε τότε, όπως και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλεί στην Εξεταστική Επιτροπή, παρότι ζήτησα να καταθέσω και γραπτώς» υπογραμμίζει ο Κ. Γενιδούνιας και σχολιάζει:

«Το γιατί αρνούνται είναι εύκολα κατανοητό, όπως και το γιατί στοχοποιούμαι από την πλειοψηφία με αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι τέως πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας, με αίτημά του προς την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής είχε ζητήσει να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά η κυβερνητική πλειοψηφία της Επιτροπής απέρριψε το αίτημα.

Σχετικά Άρθρα