Κασσελάκης: “Οι φοιτητές δεν είναι ληστές – Τα θέματα Παιδείας δεν λύνονται με αυταρχισμό”

 Κασσελάκης: “Οι φοιτητές δεν είναι ληστές – Τα θέματα Παιδείας δεν λύνονται με αυταρχισμό”

Για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια και τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Ο κ. Κασσελάκης στήριξε το δικαίωμα των φοιτητών να αντιδρούν και στάθηκε στο πλευρό τους, κατακρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

«Είναι κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι λύσεις στα θέματα της Παιδείας δεν είναι ο αυταρχισμός. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως οι φοιτητές δεν είναι ληστές. Και τέτοια ρητορική δεν βοηθά κανέναν».

Κασσελάκης σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Οι 4 άξονες του εθνικού σχεδίου για το ελληνικό όνειρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία παρουσιάζοντας τους 4 άξονες του εθνικού σχεδίου για το ελληνικό όνειρο.

  • Ανασυγκρότηση του κράτους, ώστε αυτό να καταστεί αποδοτικό και λειτουργικό.
  • Ευημερία και πρόοδο για όλους
  • Μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας
  • Πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έκανε έναν απολογισμό των παρεμβάσεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο αλλά και συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμανε την έναρξη της καμπάνιας για την ακρίβεια, αλλά και τη στεγαστική κρίση, παρουσιάζοντας συνοπτικά τα μέτρα.

Ενημέρωσε επίσης την Πολιτική Γραμματεία ότι διερευνάται η δυνατότητα για την διεξαγωγή των εκλογών σε Οργανώσεις Μελών, Νομαρχιακών Επιτροπών και συνέδρων με υβριδικό μοντέλο ηλεκτρονικής και φυσικής παρουσίας σηματοδοτώντας τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα