Άλλος Άνθρωπος/Μαρτυρίες:”Πουλούσε πράγματα σε Πακιστανό -Ξόδεψαν στα μπουζούκια 7.500€”

 Άλλος Άνθρωπος/Μαρτυρίες:”Πουλούσε πράγματα σε Πακιστανό -Ξόδεψαν στα μπουζούκια 7.500€”

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» καθώς ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, φέρεται να έδινε πράγματα που έδιναν οι εθελοντές σε πακιστανικό μαγαζί! Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην εκπομπή TLIVE εθελοντής στην κοινωνική κουζίνα, ο οποίος είπε πως και οι εθελοντές έπαιρναν πράγματα από εκείνα που πήγαινε ο κόσμος ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έδινε πράγματα σε πακιστανικό κατάστημα, το οποίο προφανώς τα πουλούσε!

«Ήταν κοινό μυστικό πως ο Κώστας έπαιζε τζόγο. Οι αποθήκες άδειαζαν μέσα σε λίγα λεπτά αφότου γέμιζαν. Πολλά πράγματα τα πουλούσε σε έναν Πακιστανό που είχε κατάστημα», ανέφερε ο εθελοντής στον ALPHA.

Από το 1,5 εκατομμύρια ευρώ δωρεών τα 600.000 παίχτηκαν σε τζόγο!

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, καθώς σύμφωνα με τον ALPHA τα χρήματα από τις δωρεές πήγαν στον τζόγο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «TLIVE» από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που είχαν κατατεθεί για δωρεές, οι 600.000 ευρώ πέρασαν από διαδικτυακούς λογαριασμούς τζόγου!

Έπαιρνε τα χρήματα από τις κηδείες και έπαιζε τζόγο;

Στην αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχαν παγκάρια σε κηδείες, προχώρησε ο ALPHA.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως η κοινωνική κουζίνα είχε τύπου παγκάρια σε κηδείες με τα χρήματα προφανώς μετακινούνταν στους λογαριασμούς του ίδιου του Πολυχρονόπουλου και συγγενικών του προσώπων.

Οι νέες καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Στο μεταξύ, πολλές είναι και οι αναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας. Ο κ. Γιώργος, που ήταν εθελοντής για έναν χρόνο στην «Κοινωνική Κουζίνα», μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κοινωνική αυτή δράση και το τι συνέβαινε.

«Ήμουν εθελοντής έναν χρόνο στον «Άλλο Άνθρωπο». Αυτό που αντίκριζα ήταν εντελώς εξωπραγματικό για μένα. Θα μιλήσω για τα ψώνια που έφερνε ο κόσμος επί καθημερινής βάσης με κρέατα, τρόφιμα και άλλα είδη, τα οποία τα έφερνε ο κόσμος, για να τα παίρνουν οι άνθρωποι που είχαν ανάγκη και τα οποία δεν τα έδιναν. Μας έλεγαν να μην δίνουμε τίποτα σε κανέναν, μόνο σε άτομα του οικογενειακού κύκλου του. Το φαγητό γινόταν από προϊόντα που μας έφερνε ο κόσμος. Το κρέας το μοίραζαν σταδιακά άτομα του οικογενειακού του κύκλου, αμφιβάλλω αν (σ.σ. οι ίδιοι) είχαν αγοράσει ποτέ κρέας», είπε αρχικά.

«Με όποιον δεν άκουγε αυτά που ήθελε, ο Πολυχρονόπουλος είχε μία στάση επιθετική, να φωνάζει και να βρίζει. Αναφορικά με τα χρήματα, παρουσίαζαν κάποια κουτιά σε διάφορα μαγαζιά και αυτά που μαζεύονταν, όταν τα έφερναν στην «Κοινωνική Κουζίνα», τα μοιράζονταν μεταξύ τους τα άτομα που δούλευαν στην «Κοινωνική Κουζίνα» και σταματούσε εκεί», συμπλήρωσε ο κ. Γιώργος.

«Τράβηξαν χρήματα και έκαναν λογαριασμό 7.500 ευρώ στα μπουζούκια»

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περίεργο περιστατικό. «Όταν αντίκρισα αυτό το περιστατικό, ότι ήθελαν να πάνε στα μπουζούκια και με έστειλαν εμένα και ένα συγγενικό τους πρόσωπο να τραβήξουμε χρήματα, για να πάνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να κάνουν λογαριασμό 7.500 ευρώ, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». Όταν ήρθα απέναντι στο κομμάτι να το αποκαλύψω, με απείλησαν και, επειδή έχω παιδιά, φοβόμουν μην συμβεί κάτι. Με απείλησαν και μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια. Τα άτομα που μου το είπαν δε φημίζονται για την καλή τους φήμη. Έρχονταν πολλές φορές στη δράση, όχι συνέχεια όμως», αποκάλυψε.

«Τσέπωσε 140.000 ευρώ από δωρεά Ελληνοαμερικανού»

«Το άλλο περιστατικό αφορά σε μια δωρεά ενός Ελληνοαμερικάνου, 140.000 ευρώ. Εγώ ήμουν εκεί, γιατί είχα ένα πρόβλημα έξωσης και για να μου δίνουν τρόφιμα έπρεπε να κάνω τον εθελοντή εκεί. Όταν ήρθε ο Ελληνοαμερικάνος και με ρώτησε τα προβλήματά μου, τους είπα το πρόβλημά μου, και μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι αυτά τα χρήματα που έχουν μεταφερθεί στον «Άλλο Άνθρωπο» είναι καθαρά για απλήρωτα ενοίκια και για λογαριασμούς ρεύματος και νερού, οπότε μου είπε ότι θα βοηθηθώ από εκεί. Μόλις έφυγε εκείνος ο άνθρωπος και ρώτησα τον Πολυχρονόπουλο για τα χρήματα αυτά, γιατί πιεζόμουν οικονομικά, μου είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι το καλό για μένα είναι να σηκωθώ να φύγω από την “Κοινωνική Κουζίνα”», συνέχισε ο άλλοτε εθελοντής της Κοινωνικής Κουζίνας.

«Φυσικά και θα καταθέσω, αν κληθώ από τις Αρχές. Περίμενα να γίνουν οι αποκαλύψεις, για να βγω να το πω. Φοβόμουν μόνος μου. Και εκείνος και συγγενικό του πρόσωπο τζόγαραν μέσω τηλεφώνου. Τους έχω δει προσωπικά. Και τα περνούσαν εκείνη τη στιγμή τα χρήματα. Μόλις τα έχαναν απλά έβγαιναν έξω από την κοινωνική κουζίνα. Έχει παίξει αρκετά χρήματα. Τελευταία φορά που έπαιζε μέσω κινητού σε λογαριασμό που είχε πάνω από 1.500 ευρώ, τα «πατήματά» του ήταν άνω των 2 ευρώ», κατέληξε ο κ. Γιώργος.

Σχετικά Άρθρα