Άφαντος ο Πολάκης από την Πολιτική Γραμματεία- Φουντώνουν οι φήμες για μετωπική με Κασσελάκη

 Άφαντος ο Πολάκης από την Πολιτική Γραμματεία- Φουντώνουν οι φήμες για μετωπική με Κασσελάκη

Ο Παύλος Πολάκης δεν φάνηκε κατά την έναρξη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της έντασης με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Μπορεί ο Κασσελάκης να συγκρουστεί με τον Πολάκη;

Νωρίτερα στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του κόμματος ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε έξαλλος με τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα εξοπλιστικά. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά εξέφραζε τη διαφωνία του στη θέση που έχει πάρει εμμέσως ο Στέφανος Κασσελάκης. Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις».

  • Ουσιαστικά, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται να «άδειασε» τον πρόεδρο του κόμματος στην ξεκάθαρη θέση που είχε πάρει τόσο για τα εξοπλιστικά όσο και για τα F-35 στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στην οποία τον είχε συνοδεύσει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα έχουν διαταραχθεί εξαιτίας των αναρτήσεων του Κρητικού βουλευτή. Μάλιστα, κορυφαία στελέχη σε συζητήσεις που είχαν με τον Στέφανο Κασσελάκη του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το ύφος του Παύλου Πολάκη, το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιους να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα στο κόμμα και φέρεται να του ζήτησαν να τον απομακρύνει από τη θέση του συντονιστή τομεαρχών του κόμματος.

Η τοποθέτησή του για τα F-15 και το εξοπλιστικό πακέτο από τις ΗΠΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Στέφανο Κασσελάκη εφόσον οι διαρροές ισχύουν να του δείχνει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας για ακόμη μία φορά κύκλο εσωστρέφειας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα