Ηλιούπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο και του έκλεψαν το μπουφάν – Συνελήφθη ένας 14χρονος

 Ηλιούπολη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο και του έκλεψαν το μπουφάν – Συνελήφθη ένας 14χρονος

Στη σύλληψη ενός 14χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής το βράδυ του Σαββάτου (13/1) ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 14χρονος, κινούμενος μαζί με ομάδα ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες (13-1-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 14χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 14χρονος κατηγορούμενος, κινούμενος μαζί με ομάδα έτερων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην ανωτέρω επίθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των έτερων ανηλίκων που εμπλέκονται στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Σχετικά Άρθρα