Έγκλημα σοκ: Σκότωσε 8 ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη πριν αυτοκτονήσει

 Έγκλημα σοκ: Σκότωσε 8 ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη πριν αυτοκτονήσει

Ανδρας φέρεται να δολοφόνησε οκτώ ανθρώπους σε δύο ημέρες σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και μετά να έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα κίνητρα των οκτώ δολοφονιών δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης γνώριζε τα θύματά του.

Η αστυνομία στην πόλη Joliet του Ιλινόις είπε ότι ο 23χρονος Romeo Nance εντοπίστηκε από Αμερικανούς Στρατάρχες κοντά στη Νατάλια του Τέξας το βράδυ της Δευτέρας «τότε πιστεύεται ότι ο Nance αυτοκτόνησε με ένα πιστόλι μετά από σύγκρουση με το Τέξας. αξιωματούχοι επιβολής του νόμου».

Οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας παρατήρησαν αίμα έξω από ένα δεύτερο σπίτι απέναντι από τη διεύθυνση του Nance και μέσα βρήκαν δύο άτομα πυροβολημένα νεκρά. Στη συνέχεια, η αστυνομία μπήκε στην κατοικία του Nance, όπου ανακαλύφθηκαν άλλα πέντε πτώματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στις τρεις σκηνές ανθρωποκτονίας σε οκτώ.

Οι αρχές δήλωσαν ότι πιστεύουν επίσης ότι ένας άλλο περιστατικό πυροβολισμών στο Τζολιέτ κατά το οποίο τραυματίστηκε ένας άνδρας την Κυριακή συνδέεται με τις πολλαπλές δολοφονίες. «Είμαι αστυνομικός 29 χρόνια και αυτός είναι ίσως ο χειρότερος τόπος εγκλήματος με τον οποίο έχω συνδεθεί ποτέ», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής χθες.

Ο Dan Jungles, επικεφαλής αναπληρωτής της κομητείας Will, είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι δεν είχε ακόμη ενδείξεις για το πόσο καιρό οι άνθρωποι στα σπίτια ήταν νεκροί. Εκκρεμούν οι νεκροψίες που θα ρίξουν φως στις δολοφονίες.

Ο Έβανς είπε ότι τα θύματα που βρέθηκαν τη Δευτέρα στα σπίτια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Ερωτηθείς εάν τα θύματα ήταν μέλη της οικογένειας του υπόπτου, ο Jungles είπε ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει παρά μόνο να πει ότι ο ύποπτος τα γνώριζε.

Σχετικά Άρθρα