Οργή αγροτών: Καταγγέλουν ότι η αστυνομία έκλεισε την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (vid)

 Οργή αγροτών: Καταγγέλουν ότι η αστυνομία έκλεισε την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (vid)

Οργισμένοι είναι οι αγρότες της Αταλάντης καθώς κατήγγειλαν ότι δεν ήταν αυτοί που έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. «Όπως βλέπετε τον δρόμο τον κλείνει η αστυνομία, δεν τον κλείνουν οι αγρότες. Να δει ο κόσμο τα πλάνα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός. Κλείνουν την είσοδο της πόλης. Τώρα το ασθενοφόρο από πού θα περάσει;» είπε αγρότης στην κάμερα.
«Ζούμε απαράδεκτα πράγματα» συμπλήρωσε ένας άλλος αγρότης.

Οι αγρότες βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις λίγο πριν την Εθνική Οδό αλλά παράκαμψαν τους αστυνομικούς μέσα από τα χωράφια, φτάνοντας τελικά στην Εθνική Οδό.

«Σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αστυνομία ανοίγει τον δρόμο για να πάνε τα τρακτέρ στις πρωτεύουσες για να διαμαρτυρηθούν. Εμάς δεν μας άφησαν. Πριν κλείσουμε εμείς τον δρόμο τον είχε κλείσει η αστυνομία. Βλέπετε ότι τα τρακτέρ δεν κλείνουν τον δρόμο, τον έκλεισε πάλι η αστυνομία» συμπλήρωσαν και εξαπέλυσαν επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη που δηλώνει «αναρμόδιος».

H ΕΡΤ μεταδίδει ότι η Εθνική Οδός «έκλεισε από 50 τρακτέρ και 70 άτομα» και αναφέρει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.

Σχετικά Άρθρα