Αυγέρη: “Η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία στην κοινωνία”

 Αυγέρη: “Η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία στην κοινωνία”

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που έχει οδηγήσει σε απόγνωση την κοινωνία και έχει βγάλει στοn δρόμο τον αγροτικό κόσμο και την εκπαιδευτική κοινότητα», αναφέρει σε δήλωσή της η Δώρα Αυγέρη, με αφορμή το ύφος του Παύλου Μαρινάκη και του Λευτέρη Αυγενάκη σε σημερινές τους τηλεοπτικές εμφανίσεις.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν ακούει την κοινωνία και τα προβλήματά της, αλλά της κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία. Ενώ την ίδια ώρα, εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και τους μεσάζοντες που κερδοσκοπούν σε βάρος του αγροτικού κόσμου», συνεχίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Με ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στα επικείμενα Περιφερειακά συνέδρια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία.

Με απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα της Αγροτικής Παραγωγής, της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Συνοχής».

Σχετικά Άρθρα