Βρήκαν κρύπτες με κοκαΐνη σε χωράφι και αυτοκίνητο – Τα έκρυβαν μέσα σε κουτιά αντιπυρετικών

 Βρήκαν κρύπτες με κοκαΐνη σε χωράφι και αυτοκίνητο – Τα έκρυβαν μέσα σε κουτιά αντιπυρετικών

Άλλες δυο «καβάντζες» των δύο νεαρών Αλβανών που είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για διακίνηση σχεδόν ενός κιλού κοκαΐνης στο Ηράκλειο ανακάλυψαν το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνεχίζουν την προανάκριση με παραγγελία της ανακρίτριας, σύμφωνα με το protothema.gr

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί “ξεσκόνισαν” κυριολεκτικά ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου κοντά στο σπίτι των δραστών, ενός 30χρονου και ενός 27χρονου που κατηγορούνται για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών. Εκεί βρήκαν τη μια “καβάντζα” μέσα σε χώμα βάθους μισού μέτρου και, στη συνέχεια, έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή, εντοπίστηκε πίσω από το ταμπλό του οχήματος μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που άνοιγε με το συνδυασμένο πάτημα τριών κουμπιών! Σε αυτήν, αλλά και στο χωράφι, κατασχέθηκαν πλήθος συσκευασίες που είχαν μέσα συνολικά 256,1 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν βρεθεί σε άλλη υπαίθρια κρύπτη στο ίδιο χωράφι 62 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 897,3 γραμμάρια κοκαΐνης που θα απέφεραν στους διακινητές πάνω από 75.000 ευρώ. Στο σπίτι των δυο Αλβανών είχαν κατασχεθεί μια ηλεκτρική συσκευή και πλήθος νάιλον για την αεροστεγή συσκευασία των ναρκωτικών, δυο ζυγαριές ακριβείας, 1.115 ευρώ και 950 ρωσικά ρούβλια.

Σχετικά Άρθρα