Πολυχρονόπουλος:”Δεν έχω πάρει ούτε 10 σεντς από χρήματα του Άλλου Ανθρώπου”

 Πολυχρονόπουλος:”Δεν έχω πάρει ούτε 10 σεντς από χρήματα του Άλλου Ανθρώπου”

Κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star o δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. «Τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» ήταν οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα για το αν έπαιρνε χρήματα από τις δωρεές για να παίξει τυχερά παιχνίδια, απάντησε: «Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” έχουν πάει όλα εκεί. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν περίμενα ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και 18-20 εκατ. γεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, να βρίσκομαι απολογούμενος για όλη αυτή τη δράση».

Για το ποιος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς και πόσοι λογαριασμοί υπάρχουν, σχολίασε: «Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί αυτά τα 13 χρόνια ήταν ατομικοί λογαριασμοί. Με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ΙΒΑΝ και τα πάντα. Τις κάρτες τις χειριζόμουν εγώ. Δύο ήταν οι λογαριασμοί… Της μητέρας μου και του γαμπρού μου, που χρησιμοποιήσαμε μόνο για την Τουρκία. Ο κόσμος έβαζε χρήματα και ήξερε ότι είναι ατομικοί. Δεν ήταν κρυμμένα. Ήξερε ότι τα λεφτά θα πάνε στην Τουρκία».

Για το αν έχει ο ίδιος τραπεζικό λογαριασμό, απάντησε αρνητικά: «Όχι. Ούτε λογαριασμό ούτε θυρίδες ούτε ομόλογα ούτε καν ένα παπάκι».

Για τη φωτογραφία που διέρρευσε, στην οποία φαίνεται να παίζει φρουτάκια, είπε: «Τα χρήματα για τον ”Άλλο Άνθρωπο” πήγαιναν όλα εκεί. Ολα τα χρήματα που μπήκαν, πήγαν εκεί. Δεν πήρα από αυτά τα χρήματα για προσωπική χρήση, ούτε 10 σεντς! Τι εγκληματική οργάνωση μου λέτε; Εμένα και τη μητέρα μου; Δεν έχω καταλάβει τι γράφει αυτό το πόρισμα. Ούτε για εγκληματικές οργανώσεις, ούτε τίποτα. Χτυπώντας εμένα, χτυπάτε και τον ”Άλλο Άνθρωπο”. Χτυπάτε πρώτα εμένα. Η αλήθεια θα φανεί και χαίρομαι γι’ αυτό».

Σχετικά Άρθρα