Θήβα: Βρέθηκε σε αγροτική περιοχή ο 59χρονος που αγνοούνταν

 Θήβα: Βρέθηκε σε αγροτική περιοχή ο 59χρονος που αγνοούνταν

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης του Γεωργίου Ντζούφρα από τη Θήβα. Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή, όπως αναφέρει νεότερη ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η υπόθεση εξαφάνισης του Γεωργίου Ντζούφρα, 59 ετών από τη Θήβα, είχε ευχάριστη κατάληξη, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν, σημειώνεται σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, ευαισθητοποιημένος πολίτης εντόπισε τον 59χρονο άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε αγροτική περιοχή στη Θήβα και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την εξαφάνιση του Γεώργιου Ντζούφρα, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού «Θανάσης Μακρής» κινητοποιήθηκε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αθήνας και την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα, καθώς και με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας. Καθώς οι Ομάδες κατευθύνονταν στο σημείο, ενημερωθήκαμε για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Γεωργίου Ντζούφρα. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στον Γεώργιο Ντζούφρα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα