Ραφαέλα Πιτσικάλη:Η τελευταία επιθυμία της σπουδαίας 21χρονης που συγκινεί

 Ραφαέλα Πιτσικάλη:Η τελευταία επιθυμία της σπουδαίας 21χρονης που συγκινεί

Την ενίσχυση του Make – A – Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) ώστε να συνεχίσει το έργο του ήταν η τελευταία επιθυμία της σπουδαίας μαχήτριας Ραφαέλας Πιτσικάλη που στα 21 χρόνια της νικήθηκε από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Σε ανακοίνωση της η οικογένεια Πιτσικάλη, οι γονείς και τα αδέρφια της, ζητούν να εκπληρωθεί η επιθυμία της 21χρονης. Αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές με σκοπό να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. «Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ», τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι συγγενείς της 21χρονης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες.

«Μπόρα είναι, θα περάσει», έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ.

Εμείς, οι γονείς και τα αδέρφια της, θα ακολουθήσουμε όλες τις επιθυμίες της όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει.

Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της.

Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)».

Σχετικά Άρθρα