Σοκάρει ο πρόεδρος των ποδοσφαιριστών: “Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται το κακό”

 Σοκάρει ο πρόεδρος των ποδοσφαιριστών: “Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται το κακό”

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, για πρώην παίκτη του Άρη ο οποίος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν και “το μυαλό του πάει πάλι στο κακό”, καθώς συνεχίζει να μην παίρνει τα δεδουλευμένα του.

O πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών είχε σοκάρει με την αποκάλυψή του πέρυσι τον Απρίλιο για πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη που είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω των χρημάτων που του οφείλονται από την Πολιτεία και δεν τα λαμβάνει.

Σε νέα ανάρτησή του ο Γιώργος Μπαντής αποκαλύπτει τη νέα συνομιλία που είχε με τον ίδιο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Γιώργο τι κάνεις, είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο. Η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό, συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα. Δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι», του έγραψε, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ να του ζητάει να μείνει ήρεμος.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε.

Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε.

Σχετικά Άρθρα