Γεωργιάδης: “Εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν”

 Γεωργιάδης: “Εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν”

Στις καταλήψεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και τη «βία που ασκεί η άκρα αριστερά» στα ανώτατα ιδρύματα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα όπως εξομολογήθηκε «δεν μπορεί να πάει στα Πανεπιστήμια γιατί θα τον σκοτώσουν».

«Ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν είπα να μη το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό» είπε στον Status της Θεσσαλονίκης.

«Η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους, που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια.

Όπως είπε, μάλιστα, «με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Άστο».

Σχετικά Άρθρα