Χαλκίδα: “Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις” – Τι προηγήθηκε του άγριου φονικού σύμφωνα με την 39χρονη.

 Χαλκίδα: “Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις” – Τι προηγήθηκε του άγριου φονικού σύμφωνα με την 39χρονη.

Εξηγήσεις για τον λόγο που την οδήγησε να δολοφονήσει στυγερά με δύο μαχαίρια τον 43χρονο φίλο του συζύγου της έδωσε σε εισαγγελέα και ανακριτή η 39χρονη από τη Χαλκίδα.

Η γυναίκα στην απολογία της έκανε λόγο για ένα γεγονός που έλαβε χώρα πριν 15 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι είχε μια ερωτική επαφή με τον 43χρονο, η οποία, όπως είπε, την επηρέασε αρνητικά.

Ως προς το τι συνέβη ωστόσο λίγο πριν το φονικό και το ποιες ήταν οι κινήσεις της τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με το eviaonline υποστήριξε:

«Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με τον σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο Σάκης. Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στον σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δύο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στον δρόμο όταν πήγαινα με τον σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου».

«Βρήκα πού είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο!” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στην τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω» ισχυρίστηκε η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ως προς την ερωτική επαφή που υποστήριξε ότι είχε η 39χρονη με τον ξυλουργό, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η ίδια περιέγραψε:

«Με τον Σάκη γνωριστήκαμε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008, ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει μία ντουλάπα. Εκείνη την ημέρα ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου, και, σε συνδυασμό με έναν μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ήμουν στενοχωρημένη. Ζητούσα στήριξη, την οποία πίστεψα ότι βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Προσπαθούσε υποκριτικά να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Αφού είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει γιατί σε λίγες μέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου, που, όπως έλεγε, ήταν φίλος του. Του ζήτησα να φύγει, όπως και έγινε».

Στη συνέχεια, κι ενώ είχε πάει να ξαπλώσει, κάποιος άνδρας μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της και, θεωρώντας πως ήταν ο σύντροφός της, συνευρέθηκαν ερωτικά.

«Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα για να ξαπλώσω. Λίγη ώρα αργότερα ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα ”ήρθες;”. Και είπε ”ναι”. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν θέλει να ανοίξω το φως, γιατί ήξερα ότι αρέσει στον άντρα μου να με βλέπει, και είπε “όχι”. Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα, αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε ο Σάκης απάντησε: “ποιος, ο Σάκης είμαι”. Τότε σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι. Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί».

Η 39χρονη είπε στην απολογία της πως αποφάσισε να μην αποκαλύψει στον σύζυγό της τα όσα φέρεται να είχαν συμβεί με τον 43χρονο, καθώς φοβόταν τις πιθανές αντιδράσεις.

«Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου, ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε πως το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας».

Τρία χρόνια μετά τον γάμο, ωστόσο, ο σύζυγός της έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τάραξε την καθημερινότητά τους.

«Αρχές του 2011 ο σύζυγός μου δέχθηκε μια ανώνυμη κλήση. Του έλεγε να με μαζέψει και να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του. Με ρώτησε αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σε εμένα και στον Σάκη. Του είπα “όχι”, αλλά δεν πείστηκε. Για 1,5 χρόνο ζήσαμε έναν εφιάλτη, γιατί ο σύζυγός μου ζήλευε και άφηνε υπονοούμενα συνεχώς. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ηρέμησε και για δέκα χρόνια ήμασταν ευτυχισμένοι» ανέφερε.

Αρκετά χρόνια μετά, το 2021, προέκυψε ένα δεύτερο τηλεφώνημα, το οποίο έφερε εκ νέου αναστάτωση στον γάμο της και την οδήγησε σε ψυχοθεραπείες, όπως ανέφερε.

«Τέλη καλοκαιριού του 2021 δέχθηκε πάλι ένα τηλεφώνημα, με το οποίο τον ενημέρωναν πως εγώ με τον Σάκη έχουμε εξωσυζυγική σχέση. Τότε, ξεκίνησε πάλι ο εφιάλτης. Με πίεζε να του πω την αλήθεια, του αποκάλυψα το περιστατικό και του είπα πως από τότε δεν είχε ξανασυμβεί. Αποφάσισα να μιλήσω στον Σάκη για να μάθω τον λόγο που με διέβαλε μιλώντας σε τρίτους για τη συνεύρεσή μας, και για να μιλήσει στον σύζυγό μου και να του εξηγήσει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια. 

Ο Σάκης αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του. Λίγο καιρό μετά ο σύζυγός μου συναντήθηκε με τον Σάκη και του ζήτησε να μείνει μακριά μας. Έκτοτε, η ζωή μας άλλαξε. Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος. Είχαμε συνεχώς εντάσεις και καβγάδες. Άρχισα να αισθάνομαι μόνη μου, να κλαίω και να αυτοτραυματίζομαι. Ζήτησα βοήθεια από τον πνευματικό μου. Επισκέφθηκα νευρολόγο και ψυχίατρο, και στα τέλη του 2022 ξεκίνησα συνεδρίες και έλαβα αγωγή για έξι μήνες, την οποία διέκοψα μόνη μου. Τον Μάιο του 2023 πήγα σε άλλον ψυχίατρο, διέκοψα για λίγο και ξεκίνησα εντατικά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους» ήταν οι ισχυρισμοί της 39χρονης.

Σχετικά Άρθρα