Γεωργιάδης: Να ελεγχθούν από την εισαγγελία οι λογαριασμοί του Πολάκη – Βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ

 Γεωργιάδης: Να ελεγχθούν από την εισαγγελία οι λογαριασμοί του Πολάκη – Βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Nα ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την εισαγγελία, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, καθώς , όπως ο ίδιος ανέφερε, «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για τον ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε ο υπουργός αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «διαφωνούσε η αρμόδια υπηρεσία και ο κ. Πολάκης έβαζε την υπογραφή του για να περάσουν τιμολόγια. Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: “αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή”» και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή.  Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη».

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ακόμα ότι «το ΚΕΕΛΠΝΟ έβγαλε πόρισμα ότι για την δική μου περίοδο και είναι όλα τέλεια, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά, ενώ για την περίοδο Πολάκη η εταιρεία η οποία έλεγε ο ίδιος να πληρώνεται παράνομα – η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ – ότι έχει εικονικά τιμολόγια».

Σχετικά Άρθρα