Αρναούτογλου: Αποκοιμήθηκε την ώρα της live ραδιοφωνικής του εκπομπής (vid)

 Αρναούτογλου: Αποκοιμήθηκε την ώρα της live ραδιοφωνικής του εκπομπής (vid)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε στο TikTok ένα χιουμοριστικό βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο μέσα στον ραδιοφωνικό σταθμό, από όπου παρουσιάζει καθημερινά, την πρωινή του εκπομπή. Ξαπλωμένος στην καρέκλα του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περίμενε τον έναν από τους συνεργάτες του, Παναγή Τζωρτζάτο, να ολοκληρώσει όσα είχε να πει σχετικά με μία διαφήμιση, αλλά τον πήρε ο ύπνος. Ο συμπαρουσιαστής του, ζήτησε ησυχία αρχικά και σε μερικά δευτερόλεπτα ξύπνησε τον παρουσιαστή.

«Γρηγόρη μου, έλα αγοράκι μου βγήκαμε» του φωνάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σηκώνεται αναστατωμένος από την καρέκλα. «Τι φωνάζεις ρε;» ήταν η αντίδρασή του και όλοι στο στούντιο, ξέσπασαν σε γέλια.

Φανερά νυσταγμένος, ο παρουσιαστής κοιτάζει τα χαρτιά που έχει μπροστά του και προσπαθεί να συνεχίσει τη ροή της εκπομπής, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. «Πάμε σε διαφημίσεις» είπε και ο συνάδελφός του ξέσπασε ξανά σε γέλια, αφού μόλις είχαν επιστρέψει από διαφημίσεις.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό, με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Άνθρωποι είμαστε, λυγίσαμε».

@grigorisarnaoutoglou

#sleap #greektiktok #fy #radio #dream

♬ πρωτότυπος ήχος – grigorisarnaoutoglou