Πετάνε στον δρόμο την Ιωάννα Κολοβού- Έσπασαν την πόρτα

 Πετάνε στον δρόμο την Ιωάννα Κολοβού- Έσπασαν την πόρτα

Νέα διαδικασία έξωσης στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, το σπίτι της οποίας έχει βγει σε πλειστηριασμό το τελευταίο διάστημα. Στο σπίτι στου Ζωγράφου έχει σπεύσει, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πλήθος κόσμου ενώ είναι παραταγμένες και αρκετές δυνάμεις των ΜΑΤ. Η Ιωάννα Κολοβού, μάλιστα, κατήγγειλε πως της έσπασαν την πόρτα με πριόνι.

Η δικαστική απόφαση κάνει λόγο για «βίαιη έξωση» της Ιωάννας Κολοβού και πρόκειται για την τρίτη φορά που λαμβάνει χώρα ανάλογο –σε βάρος της– περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δημοσιογράφο εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με την οποία καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να στηρίξουν και να συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο την δημοσιογράφο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών αναφέρεται:

“Να στηρίξουμε όλοι μαζί την Ιωάννα Κολοβού. Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, συζήτησε, μεταξύ άλλων, για μια ακόμη φορά, το θέμα της συναδέλφου Ιωάννας Κολοβού. Όπως είναι γνωστό, η Ιωάννα Κολοβού είναι ένα από τα θύματα της κατάργησης του θεσμού της προστασίας της πρώτης κατοικίας, της οποίας το μοναδικό σπίτι που διέθετε εκπλειστηριάσθηκε για μικρό χρέος προς την Τράπεζα. Ακολούθησαν οι άγριες σκηνές που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ στην προσπάθεια του νέου ιδιοκτήτη να την εκδιώξει από το σπίτι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λαϊκή κατακραυγή και κύμα συμπαράστασης προς τη συνάδελφο”.

Σχετικά Άρθρα