Χαλκίδα: “Ζητάω συγγνώμη, δεν το είχα προσχεδιάσει” είπε η 39χρονη στην απολογία της

 Χαλκίδα: “Ζητάω συγγνώμη, δεν το είχα προσχεδιάσει” είπε η 39χρονη στην απολογία της

«Ζητάω συγγνώμη, δεν το είχα προσχεδιάσει», είπε στην απολογία της ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, η 39χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο ξυλουργό το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20.01.2024) στην Χαλκίδα. Λίγο πριν κριθεί προφυλακιστέα, η ίδια εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της και φέρεται να ανέφερε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ότι πριν από 15 χρόνια είχαν με το θύμα μία συναινετική επαφή και από τότε ότι ο 43χρονος διέσπειρε φήμες για εκείνη, γεγονός που όπως φέρεται να υποστήριξε, «δημιουργούσε αφόρητες πιέσεις στην οικογένειά της».

Μάλιστα φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι το πρωί του Σαββάτου πήγε να βρει τον 43χρονο για να τον ρωτήσει «για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά και να τον πείσει να μιλήσει ο ίδιος στον σύζυγό της ότι όλα είναι ψέματα». Το θύμα όμως αρνήθηκε, την έβρισε και έτσι τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα ανέφερε ότι τα τελευταία 2 χρόνια την παρακολουθούσαν δύο ψυχίατροι, «ένας στην Αθήνα και ένας στην Χαλκίδα, έπαιρνε αγωγή και μέχρι και την προηγούμενη μέρα πριν το έγκλημα είχε συνεδρία». 

Οι δικηγόροι της 39χρονης γυναίκας ζήτησαν να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προηγούμενη πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι πιθανώς η δράστιδα έπασχε από κατάθλιψη. Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της μητέρας των δύο παιδιών που σκότωσε τον άτυχο 43χρονο, Δημήτρης Ανδρέου μόλις τελείωσε η απολογία της ανέφερε:  «Έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζητάει συγγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα. Δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών».

Σχετικά Άρθρα