Μεσολόγγι:Στον ανακριτή ξανά ο κρεοπώλης -“Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να πει τίποτα”

 Μεσολόγγι:Στον ανακριτή ξανά ο κρεοπώλης -“Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να πει τίποτα”

Ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ο κρεοπώλης για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Ο κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει, ούτε έχει πει κάτι για συνεργούς στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου. Και οι Αρχές πιστεύουν ότι πολύ δύσκολα θα ομολογήσει.

«Ενώ οι κανονικές ανακρίσεις φτάνουν ακόμα και τις οκτώ ώρες μέχρι να “σπάσει” κάποιος, ο ανακριτής βγήκε σε 45 λεπτά και είπε “παιδιά ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να πει τίποτα» τόνισε σήμερα ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στην ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα ο άτυχος 31χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο.

Σχετικά Άρθρα