Μεσολόγγι: Τραύματα από φυσίγγια για αγριογούρουνα στην σορό του Μπάμπη

 Μεσολόγγι: Τραύματα από φυσίγγια για αγριογούρουνα στην σορό του Μπάμπη

Στην Πάτρα για την ιατροδικαστική εξέταση έχει μεταφερθεί η σορός του 31χρονου Μπάμπη, που βρέθηκε χθες, σχεδόν μετά από 20 ημέρες, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 31χρονου βρέθηκε σε θέση πρηνηδόν (μπρούμυτα), σε προχωρημένη σήψη. Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκύπτει ότι φέρει πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, τα τραύματα προκλήθηκαν από φυσίγγια αγριογούρουνου, ενώ τα θανατηφόρα τραύματα φέρεται να είναι αυτά που δέχθηκε πισώπλατα

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής θα δείξει αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για DNA, κινητό και όπλο

Την ίδια ώρα, σνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην βαλτώδη περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου.

Σκοπός των αστυνομικών που μετέχουν στις έρευνες είναι να βρουν στοιχεία, όπως γενετικό υλικό, αποτυπώματα και αντικείμενα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άνδρας.

Παράλληλα, αναζητούν στοιχεία, που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες, ενώ ψάχνουν να βρουν όπλο και κινητό τηλέφωνο.

Κρίσιμο στοιχείο θεωρείται και ο εντοπισμός της καραμπίνας του Μπάμπη καθώς, όπως υποστηρίζει η οικογένειά του ο 31χρονος είχε μαζί του το όπλο την ημέρα που εξαφανίστηκε, και είναι σημαντικό να εντοπιστεί, ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών, αναμένεται να επανεξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα