Επίθεση Πολάκη σε Γεωργιάδη: “Είσαι “αδιευκρίνιστος” για 400.000€ αρά διεφθαρμένος”

 Επίθεση Πολάκη σε Γεωργιάδη: “Είσαι “αδιευκρίνιστος” για 400.000€ αρά διεφθαρμένος”

Επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, ο Παύλος Πολάκης. Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον σκιτσογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, από την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις, χρησιμοποίησε ένα «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» όπως το χαρακτηρίζει και έγραψε στο Facebook αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο».

«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ”αγενής” στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ”αδιευκρίνιστος” για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!» έγραψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε -μέσω ανάρτησής του στο X- στην επίθεση Πολάκη στον Μακρή, λέγοντας πως «μα τι πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!».

Σχετικά Άρθρα