Μπάμπης Κούτσικος:Λεπτό προς λεπτό η διαδρομή “θανάτου” με τον κρεοπώλη (vid)

 Μπάμπης Κούτσικος:Λεπτό προς λεπτό η διαδρομή “θανάτου” με τον κρεοπώλη (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, μετά από 18 ημέρες ερευνών, οι Αρχές εντόπισαν το πτώμα του 31χρονου μέσα σε βαλτώδη περιοχή. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, τόσο από καταθέσεις όσο και από βίντεο, ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης συναντήθηκαν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 20:20 το βράδυ στον οικισμό του Αγίου Θωμά, Όπως λέει ο 50χρονος κατηγορούμενος, δέκα λεπτά αργότερα αφήνει το θύμα στη διασταύρωση των ΤΕΙ και επιστρέφει σπίτι του.

Ωστόσο τα στοιχεία διαψεύδουν τα λεγόμενά του και η συνέχεια είναι διαφορετική. Στις 20:50 τη νύχτα του φονικού, το τζιπ του κρεοπώλη βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και αρχίζει να κινείται στην περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα, το τζιπ του κρεοπώλη φτάνει στον προορισμό του.

Σε αυτή την ευρύτερη περιοχή, όπου ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε 18 μέρες αργότερα τη σορό του Μπάμπη. Η περιοχή που ο άτυχος νεαρός δέχτηκε πυροβολισμούς και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν τα λεπτά, που ο κατηγορούμενος κρεοπώλης υποστήριζε ότι είχε ένα κενό μνήμης λόγω ουσιών που έκανε και δεν θυμόταν με ακρίβεια τις κινήσεις του. Είναι τα λεπτά, σε αυτή την περιοχή, που ο κρεοπώλης τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα σε φίλους, που αργότερα φρόντισε να διαγράψει.

Στις 21:10 τη νύχτα του εγκλήματος, το τζιπ του κρεοπώλη που έχει προφυλακιστεί καταγράφεται από κάμερα να επιστρέφει προς το Μεσολόγγι και το σπίτι του.

Στις 21:30 ο κρεοπώλης φτάνει στο σπίτι του. Στους αστυνομικούς τις επόμενες μέρες, υποστηρίζει ψευδώς ότι είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο σε αυτό το παράθυρο. Το είχε όμως όλη νύχτα μαζί του, όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Τη νύχτα του φονικού στις 21:30 ο κρεοπώλης καταγράφηκε από κάμερα ψιλικατζίδικου να αγοράζει χαρτί κουζίνας. Με τον ίδιο να λέει πως αν και ήταν κουρασμένος, μπήκε στη διαδικασία να βγει, επειδή του ήταν απαραίτητο.

Σχετικά Άρθρα