Συγκλονιστική στο Famagusta η Δέσποινα Μπεμπεδέλη- Η “μαρτυρία” για τις τουρκικές θηριωδίες (vid)

 Συγκλονιστική στο Famagusta η Δέσποινα Μπεμπεδέλη- Η “μαρτυρία” για τις τουρκικές θηριωδίες (vid)

Πρεμιέρα έκανε στο MEGA η νέα δραματική σειρά Famagusta, η οποία γυρίζει τον χρόνο πίσω στο καλοκαίρι του 1974, όταν οι δυνάμεις του Αττίλα εισέβαλαν στην Κύπρο. Και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη πραγματικά συγκλόνισε, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι το σχετικό βίντεο της σειράς έγινε viral.

Η ιστορία ξεκινά με έναν 50χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τα γεγονότα της εισβολής. Ιστορικά γεγονότα παντρεύουν το χθες με το σήμερα, σε μία σειρά που καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο.

Με μία συγκλονιστική ερμηνεία η Δέσποινα Μπεμπεδέλη που υποδύεται Χαρίτα Μάντολες, ξεκίνησε να περιγράφει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

«Πόσο χρονών είστε;» είναι η πρώτη ερώτηση που δέχεται. Εκείνη απαντά: «Είμαι 27 χρονών, είμαι ακριβώς όσο ήμουν εκείνη την ημέρα, από τότε σταμάτησα να μεγαλώνω, γιατί περιμένω τη μέρα που θα γυρίσω πάλι πίσω, στο σπίτι μου, ελεύθερη.

Θα ανέβω εκεί στον τόπο που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και θα ανάψω ένα καντήλι για τις ψυχές τους. Άμα γυρίσω πίσω στο σπίτι μου τότε θα αρχίσω να ζω και να μεγαλώνω πάλι» λέει ως Χαρίτα Μάντολες και η ερμηνεία της συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: hellasjournal

Σχετικά Άρθρα