Πάτησε Ελλάδα ο Μπακασέτας: “Θρύλος ο Τερίμ -Θα δώσω το 100%” (vid)

 Πάτησε Ελλάδα ο Μπακασέτας: “Θρύλος ο Τερίμ -Θα δώσω το 100%” (vid)

Στην Ελλάδα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μετά από 2,5 σεζόν στην Τραπεζούντα αποχαιρέτησε τους πάντες στην πόλη της Τουρκίας το μεσημέρι της Δευτέρας και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του. Ο Τάσος Μπακασέτας υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με τον Παναθηναϊκό με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1.5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον επαναπατρισμό: “Καλώς σας βρήκα. Αποτελεί μία νέα πρόκληση, πράγμα που το έψαχνα στην καριέρα μου, το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούριο για να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να γίνομαι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στα γήπεδα”.

Για τον ρόλο του Φατίχ Τερίμ στη μεταγραφή του: “Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αν έχεις παίξει στην Τουρκία, και πιστέψτε με, καταλαβαίνω καλύτερα από εσάς το μέγεθος του Τερίμ, είναι ένας θρύλος. Είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, θεωρώ ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γνωρίζω ότι έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αλαφούζου, που έκανε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κ. Παπαδημητρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο κι έκανε προσπάθεια για να γίνει αυτό το deal σήμερα”.

Για το αν είχε στο μυαλό του να γυρίσει στην Ελλάδα: “Δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα. Έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Από τη στιγμή όμως, που μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός δείχνει ένα τόσο έντονο ενδιαφέρον δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο σε καμία περίπτωση και όλη η αντιμετώπιση και το πώς διαχειρίστηκαν κάποιες καταστάσεις με έπεισαν για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού”.

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: “Ήταν οι τελευταίες ημέρες περίεργες. αυτά θα τα πω με τον προπονητή. Χθες έπαιξα 30 λεπτά, δεν είμαι εκτός ρυθμού, αλλά αυτά θα τα πω με τον προπονητή”.

Για τον κόσμο: “Μ’ αρέσει όταν οι άνθρωποι έχουν πολλές προσδοκίες από μένα. Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο της ομάδας, για όσα χρόνια θα φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα δίνω το 100% του εαυτού μου κάθε μέρα, κι όχι μόνο κάθε Σάββατο και Κυριακή στους αγώνες”.

Για το κλίμα στην Τραπεζούντα: “Θα τους αγαπάω μία ζωή, δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί, δεν είναι κάτι εύκολο, Ήρθε λίγο περίεργα αυτό το κλείσιμο. Αλλά θεωρώ πως είχε κλείσει ο κύκλος μου, ήταν η ώρα να ψάξω να βρω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου”.

Σχετικά Άρθρα