Μεσολόγγι:Με πισώπλατους πυροβολισμούς και σκάγια σε χέρια, πόδια, πλάτη βρέθηκε ο Μπάμπης

 Μεσολόγγι:Με πισώπλατους πυροβολισμούς και σκάγια σε χέρια, πόδια, πλάτη βρέθηκε ο Μπάμπης

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 22/01 εντοπίστηκε έπειτα από 18 ημέρες ερευνών η σορός του σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Η σορός τελικά εντοπίστηκε η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο. Γνωστά έγιναν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου.

  • Ο 31χρονος ήταν χτυπημένος πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο και μάλιστα αρκετές φορές, αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν πόσες. Τα σκάγια του όπλου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια.

Αναμένεται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο το οποίο εντοπίστηκε θα αποκλειστεί προκειμένου το πρωί να γίνει εκτενής έρευνα για στοιχεία.

Το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Να σημειώσουμε πως στις έρευνες μετείχε εκτός από την Αστυνομία και πραγματογνώμονας που είχε οριστεί από την οικογένεια, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες χθες πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο σημείο με τον σκύλο να μυρίζει κάτι και τον χειριστή του να προχωρά σε ενημέρωση και drone να σηκώνεται πάνω από το επίμαχο σημείο. Ωστόσο, εξαιτίας των έντονων ανέμων ο σκύλος δεν μπόρεσε να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε σήμερα με μεγάλη ευκολία και που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη.

Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο 50χρονος βρισκόταν στον ανακριτή από τις 12 το μεσημέρι με την οικογένεια του 31χρονου και πολύ κόσμο να είναι μαζεμένο έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Σχετικά Άρθρα