Χαλκίδα: “Σφίγγα” η 39χρονη – Τι λένε οι δικηγόροι για την σχέση τους

 Χαλκίδα: “Σφίγγα” η 39χρονη – Τι λένε οι δικηγόροι για την σχέση τους

Αναφορά σε περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο ψυχικός της κόσμος, έκανε το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος της 38χρονης που δολοφόνησε στη μέση του δρόμου τον 43χρονο Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου.

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, βρέθηκε να κάνει χωρίς να το περιμένει κανείς κάτι τόσο βίαιο. Κάτι έγινε για να υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Είναι μια γυναίκα πιεσμένη. Ο ψυχικός της κόσμος έχει καταρρεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, Θέμης Κωντσιλίδης.

Κατά τον ίδιο, η δράστης «δεν ήταν εμμονική με το θύμα», ενώ όσον αφορά τους ισχυρισμούς περί βιασμού της είπε ότι «επειδή αναφέρατε έναν βιασμό, η λέξη είναι λίγο σκληρή, Ακούστηκε από τους γονείς, είναι λόγια που μεταφέρονται λίγο διαφορετικά. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσοι το γνώριζαν, πιθανώς λίγοι, 2-3 άτομα». Στο νέο ερώτημα, δε, αν ήταν βιασμός ή όχι, ο δικηγόρος της 38χρονης αρκέστηκε να πει «δεν θέλω να πω περισσότερα».

«Υπήρχαν διάφορα γεγονότα, λόγω των οποίων δεν μπορούσε να ηρεμήσει αυτή η γυναίκα» συμπλήρωσε ο κ. Κωντσιλίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν προκύπτει αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας του θύματος ότι σχεδίαζε δύο χρόνια την πράξη της».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου θύματος, Θανάσης Τάρτης, εξιστόρησε στον ΑΝΤ1 ότι ο άτυχος Σάκης είχε πάει στο γραφείο του «τέλος 2021, αρχές 2022, έξι μήνες μετά τον γάμο του, ήρθε στο γραφείο μου μαζί με τη σύζυγό του και μου περιέγραψε τόσο έντονες πιέσεις που ήταν πανικόβλητος».

Ο κ. Τάρτης περιέγραψε, μάλιστα, και μήνυμα της 38χρονης δράστιδος που είδε στο κινητό του θύματος και στο οποίο, όπως είπε, έγραφε «αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία».

Όπως είπε ο δικηγόρος του άτυχου 43χρονου, «ο Σάκης μίλησε στον φίλο του και έτσι σταμάτησαν οι πιέσεις», ενώ συμπλήρωσε ότι «τίποτε απολύτως δεν είχε συμβεί για να προκαλέσει το φονικό. Δύο χρόνια δεν τον είχε ενοχλήσει. Αν δείτε το βίντεο που ο Σάκης βγαίνει από το σπίτι του, βγαίνει τόσο χαλαρός, δεν είχε λόγο να ανησυχεί για κάτι».

Σχετικά Άρθρα