Έγκλημα στη Χαλκίδα: “Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε”- Οι λόγοι που οδήγησαν την 39χρονη στο έγκλημα

 Έγκλημα στη Χαλκίδα: “Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε”- Οι λόγοι που οδήγησαν την 39χρονη στο έγκλημα

Νέες πληροφορίες έρχονται διαρκώς στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 42χρονου στη Χαλκίδα από την 38χρονη γυναίκα. Η σύζυγος του εκλιπόντος, τον οποίο είδε να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της, μίλησε στους αστυνομικούς για την δολοφόνο την οποία γνώριζε ενώ τονίζει πως δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός ανάμεσά τους. Τα αίτια που οδήγησαν την 38χρονη στη στυγερή δολοφονία.

“Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου”

Η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της. Η 38χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 42χρονο, σε ένα έγκλημα που το πρωί «πάγωσε» τη Χαλκίδα και ολόκληρη τη χώρα.

Η σύζυγος του θύματος έβλεπε τις εικόνες από το μπαλκόνι του σπιτιού της και φώναζε μάταια για βοήθεια. Ο 42χρονος όμως δεν κατάφερε να σωθεί. Η γυναίκα του, μετά το αρχικό σοκ, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή. Δήλωσε συντετριμμένη και τόνισε πως η δράστιδα παρενοχλούσε τον άντρα της, στο παρελθόν. Δεν περίμενε όμως ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο» ανέφερε η σύζυγος του άτυχου άντρα στους αστυνομικούς. H 38χρονη ακινητοποιήθηκε μετά το έγκλημα και συνελήφθη. Όπως δείχνουν τα στοιχεία είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο και περίμενε να τον συναντήσει.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες. Η 38χρονη φέρεται να γνωριζόταν με το θύμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί στο παρελθόν ξανά από τις Αρχές.

Είχε εμμονή μαζί του – Διαψεύδει τα περί σχέσης ο δικηγόρος

Οσον αφορά της αίτια της δολοφονίας ερευνώνται. Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες μιλούν για ερωτική αντιζηλία, εμμονή, της 38χρονης προς τον 42χρονο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 38χρονη παρενοχλούσε τον 42χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης του θύτη και του θύματος.

«Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και υλοιποιημένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρεια, με ιδιαίτερη, αν θέλετε λογική».

Ο 42χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η σύζυγός του στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία δεν υπάρχει κάποια πρόβλημα, οικονομικό ή άλλο και ο σύζυγός της δεν είχε κάποια ανοιχτή αντιδικία.

«Είναι σοκαρισμένη δεν έχει ομολογήσει την πράξη της το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι να προστατεύσω τα παιδιά της», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δράστιδος.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον άτυχο άντρα να βγαίνει από την πολυκατοικία του σπιτιού του στην Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου (20/01).

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα δέχτηκε τη φονική επίθεση από τα χέρια της 39χρονης, η οποία, κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, τον μαχαίρωσε με μανία στο στήθος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7.55 από γειτόνισσα για το περιστατικό. 2 λεπτά μετά τις 8 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 42χρονο αιμόφυρτο και την 38χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Τα ίχνη του αίματος είναι εμφανή στο αυτοκίνητο του θύματος εδώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά από την 38χρονη.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα