Greek Mafia: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την δράση της μαφιόζικης συμμορίας

 Greek Mafia: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την δράση της μαφιόζικης συμμορίας

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από επιθέσεις που πραγματοποίησε η μαφιόζικη συμμορία, που εμπλέκεται στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Στις φωτογραφίες ντοκουμέντα απεικονίζονται τα άτομα της μαφιόζικης συμμορίας, που πραγματοποίησαν επίθεση σε βενζινάδικο τον Ιούνιο του 2023 στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα μέλη της συμμορίας πυρπόλησαν φορτηγά, εντός των οποίων υπήρχε μηχάνημα για την κατασκευή λαθραίων τσιγάρων.

Άλλες φωτογραφίες αφορούν την επίθεση σε εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική, έξι ημέρες μετά, δηλαδή στις 16 Ιουνίου 2023. Τουλάχιστον οχτώ άτομα, βαριά οπλισμένα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προχώρησαν σε εμπρησμό, των εγκαταστάσεων που περιείχαν καπνό και τσιγάρα.

Απήγαγαν σωφρονιστικό υπάλληλο και τον βασάνιζαν επί 3 ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας είχαν απαγάγει ένα σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να παρείχε βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

Τα μέλη της συμμορίας τον βασάνιζαν επί τρεις ημέρες, ζητώντας του πληροφορίες για τη βομβιστική επίθεση, με τον σωφρονιστικό υπάλληλο να αποκαλύπτει τα πάντα.

Σχετικά Άρθρα