Ακρίτα σε Καρανίκα: Ασαπέρα αγόρι μου…

 Ακρίτα σε Καρανίκα: Ασαπέρα αγόρι μου…

Οι βολές που εξαπέλυσε κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σε ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας παραμονή της τριήμερης συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, στις Σπέτσες, προκάλεσε την καυστική αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία τελικά δεν θα παραστεί.

«Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Νίκος Καρανίκας απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον».

Ακόμη, ο κ. Καρανίκας ασκεί κριτική και σε όσους βουλευτές επιθυμούσαν η συνεδρίαση να λάβει χώρα σε μέρος με έντονο πολιτικό συμβολισμό, λέγοντας πως «κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και οχι την ανάγκη για συλλογική εργασία».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Σχετικά Άρθρα