Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις- Ακόμη 4 προσαγωγές μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη

 Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις- Ακόμη 4 προσαγωγές μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη

Σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη. Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Ο 50χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο και οι καταθέσεις του δεν έχουν πείσει τις αρχές καθώς έχουν κενά και παραλείψεις. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σύμφωνα με το OPEN. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ακόμα αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και στην ολονύχτια συμπληρωματική του κατάθεση, δεν ομολόγησε, ενώ έξω από την Ασφάλεια της περιοχής συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του 31χρονου, φωνάζοντας να τους υποδείξει πού είναι ο Μπάμπης, με την αστυνομική δύναμη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα για μην υπάρξουν επεισόδια κατά την μεταφορά του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας ο κρεοπώλης έχει υποπέσει σε αρκετές αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.

Ακόμα είπε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει συνομιλία που είχαν για τα χρήματα που του είχε δανείσει ο 31χρονος.

Σχετικά Άρθρα