Κασσελάκης: Η Ελλάδα απαξιώνεται στην Ευρώπη εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη (vid)

 Κασσελάκης: Η Ελλάδα απαξιώνεται στην Ευρώπη εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη (vid)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών στην Ελλάδα εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την χώρα μας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παραθέτει βίντεο με τα όσα ακούστηκαν για την Ελλάδα σχετικά με το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές και την ελευθερία του Τύπου και μιλάει για εικόνα εξευτελισμού.

«Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας» σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

«Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς θεσμούς. Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας».

«Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα