Φόνσου: Διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή

 Φόνσου: Διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (18/1) και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου, μετά την αποκάλυψη της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ηθοποιός, ο οποίος ζει 220 ευρώ τον μήνα σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών μέτρων.

Η πρόεδρος από το «Σπίτι του Ηθοποιού» είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν ζήτησε ποτέ την βοήθεια μας, αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που δεν ξέρουν τι είναι το Σπίτι του Ηθοποιού δεν τον έχουν δει.

Είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο και έχουμε στείλει το ΦΕΚ σε όλους τους Έλληνες ηθοποιούς για το τι μπορεί να προσφέρει και τι να κάνει. Φιλοξενούμε 30 άτομα εδώ».

Η κυρία Φόνσου έκανε και μία συγκλονιστική αποκάλυψη για διάσημη ηθοποιό που φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού»: «Αυτήν τη στιγμή το Σπίτι συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από τη ζωή.

Χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να κάνουμε τους τελευταίους μήνες της καλύτερους. Είναι και πολύ νέα».

Αφού ανέφερε μια σειρά από άλλες δράσεις στήριξης ηθοποιός, είπε: «Έχω στείλει επιστολές σε 30 παραγωγούς να έρθουν να δουν τους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στο Σπίτι του Ηθοποιού και να τους πάρουν σε κάποια δουλειά, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς τους».

«Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το Σπίτι να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα», επεσήμανε η Άννα Φόνσου.

Σχετικά Άρθρα