Εξαφάνιση 31χρονου: “Αν δεν ομολογήσει ο κρεοπώλης, ίσως να μην βρεθεί ποτέ”

 Εξαφάνιση 31χρονου: “Αν δεν ομολογήσει ο κρεοπώλης, ίσως να μην βρεθεί ποτέ”

Συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη, ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που επικαλέστηκε, με τον ίδιο όμως να ακολουθεί την ίδια γραμμή. Υποστηρίζει πως είπε όλη την αλήθεια και πως δεν θυμάται με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης.

Ο κρεοπώλης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη, για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε και το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

Υποστήριξε αρχικά πως δεν το είχε μαζί, αλλά από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως δεν έλεγε την αλήθεια.

Μιλώντας στο MEGA, ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, ανέφερε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ο δράστης ή οι δράστες, καθώς η οικογένεια του Μπάμπη ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε συνεργούς, είχαν προμελετήσει όσα θα έκαναν στη συνέχεια.

«Δικαίωση για τα μέλη της οικογένειας είναι όχι μόνο οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να βρεθούν στη φυλακή, αλλά και να μάθουμε τι έχει συμβεί σε αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε.

Από την άλλη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε στο MEGA πως στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη υπάρχουν βάλτοι και φράγματα, όπου κανείς μπορεί να κρύψει κάτι και αυτό να μη βρεθεί ποτέ.

«Εάν ο ίδιος δεν ομολογήσει που έχει κρύψει τον Μπάμπη, οι πιθανότητες να μη βρεθεί είναι σημαντικές και να έχουμε μία νέα περίπτωση Άλεξ», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα