Νέα στοιχεία για την δολοφονία Ζαμπούνη -Σοκάρει η ιατροδικαστική

 Νέα στοιχεία για την δολοφονία Ζαμπούνη -Σοκάρει η ιατροδικαστική

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονική επίθεση σε βάρους του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο. Σήμερα βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση του 44χρονου η οποία είναι σοκαριστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι ιατροδικαστές αφαίρεσαν από τη σορό του 44χρονου 15 ολόκληρες βολίδες και 10 θραύσματα βολίδων ενώ άφησαν στη σωρό περίπου άλλες τόσες που είχαν διατρήσει το σώμα του.

Συνολικά ο 44χρονος «έφαγε» σε σώμα και κεφάλι 35 με 40 σφαίρες, ενώ χαρακτηριστικό της αγριότητας της επίθεσης είναι ότι δεν μπορεί να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός σφαιρών που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περίπου οι μισές σφαίρες από αυτές που έριξαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης «γάζωσαν» το σώμα του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος δέχθηκε 3 με 4 σφαίρες στο κεφάλι μεταξύ των οποίων και σφαίρες από καλάσνικοφ γεγονός που δείχνει ότι ο 44χρονος πέθανε πριν του δώσει την χαριστική βολή με το πιστόλι ο ένας από τους δράστες.

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Πλέον οι αρχές συγκρίνουν τα δεδομένα της επίθεση σε βάρους του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη με 3-4 συμβόλαια θανάτου προκειμένου να εντοπίσουν εάν υπάρχει κοινός τρόπος δράσης ή κοινοί δράστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, o 44χρονος δεν είχε φρουρά ούτε από ιδιώτες αλλά ούτε και άλλα πρόσωπα και αυτό γιατί φοβόταν μήπως κάποιος τον «καρφώσει».

Μάλιστα η Αστυνομία εξετάζει και το σενάριο την εμπλοκή αλλοδαπών στην δολοφονική επίθεση.

Τέλος σημειώνεται ότι πιθανόν εντός της ημέρας να βγει και η βαλλιστική εξέταση που θα δείξει εάν είναι καθαρά τα όπλα.