Κοινή δήλωση Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση:Η τοποθέτηση στην Κεντροαριστερά δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ

 Κοινή δήλωση Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση:Η τοποθέτηση στην Κεντροαριστερά δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας ΖαχαριάδηςΘανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, επικαλούμενοι την δήλωση της προέδρου των Ευρωσοσιαλιστών κ. Γκαρθία-Πέρεθ, ότι προέχει «ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει πού βρίσκεται και πού θέλει να ανήκει».

«Ταυτόχρονα, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σήμερα το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τοποθετούν το κόμμα στην Κεντροαριστερά και αν αθροίσουμε και όσους το τοποθετούν στο Κέντρο, φτάνουν μαζί το 72%.

Στην ίδια έρευνα, οι ψηφοφόροι μας, υποστηρίζουν τις πάγιες ταυτοτικές θέσεις του κόμματος γεγονός που δείχνει πως η τοποθέτησή μας στην Κεντροαριστερά, δεν συνεπάγεται αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αλλά ευθυγράμμιση με την εκλογική του βάση και την εκλογική του προσδοκία.

Πρόκειται για θετικές εξελίξεις. Είναι στο χέρι μας πλέον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι στη ΝΔ», αναφέρεται στη δήλωση.